================================================
Pakke- og produksjonsmedarbeider
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
>>> NETTBUTIKK
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
================================================
UKENS PRODUKTER
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
>>> NETTBUTIKK
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
10,00Indre Oslo matforedling. 1000g
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Det skal være gøy å jobbe hos IOm. Hvis ikke er det jo ikke noe vits!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ingredienser: håndverk, kvalitet, dyrevelferd, ærlighet, kreativitet
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
================================================
Hjemlevering med bud
Torsdag 7.3. 10-17. Påskeposen torsdag 21.3.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Fettgreven, Storgata 36 C.
Torsdag 14-17, fredag 14-17.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Gutta fra Havet, Sandvika
Torsdag 7.3. etter 15. Ellers i åpningstiden.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Grini Hjemmebakeri, Griniveien 159
Torsdag 7.3. etter 15. Ellers i åpningstiden.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tatie Grorud, Grorudveien 5, 0962 Oslo
Fredag 8. mars 15-18.
================================================
================================================
GÅ TIL NETTBUTIKKEN
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
MELD DEG AV MEDLEMSBREVET
================================================