Personvern

Personopplysninger

Når du handler på iomat.no ber vi deg oppgi fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold og ha mulighet til å kontakte deg ved behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv.

Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kortnummer) kun så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Personopplysninger til tredjepart

iomat.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for iomat.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil iomat.no alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

Kommunikasjon

Vi tilbyr alle våre kunder å motta e-post med forslag, tips og tilbud. Dette melder du deg enkelt på ved å klikke på lenken i bunn av nettsiden. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i eposten. Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt gjøres ved å ta kontakt med oss.

Innsyn

Du er når som helst velkommen til å ta kontakt med iomat.no for å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret om deg, og du har rett til å be om at opplysningene om deg rettes eller slettes. Ta kontakt med kontakt@iomat.no for innsyn.

Andre spørsmål

iomat.no ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Skulle du ha ytterligere spørsmål til vår personvernpolicy hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post til kontakt@iomat.no